Summerschool 2017

Ook dit jaar was er weer een fantastisch programma samengesteld door onze Summerschool-champ Miloushka Kronstadt.

Op 23 juni waren we te gast bij Stoeterij Groenestein te Lunteren, waar in de ochtend Corine Aartman (Wilde Ganzen) ons meenam in de wereld van fundraising. Het leidde tot een mooie oefening die we in kunnen zetten bij buitenlandse deelnemers, die hier nog niet zo succesvol in zijn. In de middag liet paardencoach Wout Overbeeke (Horsenality) ons aan den lijve ervaren hoe belangrijk je intentie is…de paarden zijn zó’n heldere spiegel…

Op 1 juli mochten we in het superkantoor van The Hunger Project werken. In de ochtend liet onze eigen Ben van de Laar zien waar de kneepjes (en blunders) zitten rond projectmanagement… handig voor onze eigen projecten én die van de buitenlandse doelgroep. In de middag kwam social entrepeneur Willem Nolens van SolarNow ons vertellen over zijn successen én missers in Oost-Afrika. Dat begon vooral te lopen dankzij het gebruik van Business Model Canvas, dus dat model is meteen getest (soort van ‘live cooking’) met onze eigen commerciële plannen in Lima!

Inspirerende dagen, mooie locaties, top programma, goede organisatie… eigenlijk volop reden voor de buitenlandtrainers om volgend jaar allemaal te komen!

Wat is de aanpak van Libre Foundation

Lees meer over onze werkwijze.

Bel ons met je vragen!

Heb je een vraag over Libre, de foundation of de opleidingen?
Neem gerust contact met ons op!

 

telefoonnr Libre

06 42137029