15e Libre Connection

Groot feest afgelopen zaterdag tijdens de 15e Libre Connection. We vierden het 100e buitenland project van Libre Foundation!

De Libre Connection is ons halfjaarlijkse moment om Libre nieuws uit te wisselen, te netwerken en onze talloze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet.

Tijdens het ochtend programma verzorgde Anne de Vette een interessante workshop over het Enneagram. Na de lunch was het tijd voor een “nieuwe traditie”: de Libre Awards. Een blijk van erkenning voor iemand die een grote of bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de missie van Libre. Bij deze primeur vielen er maar liefst drie mensen in de prijzen: Eduard Povel, Lia Bolte en Inge Hartogsveld werden in het zonnetje gezet.

Inge maakte gelijk van het erepodium gebruik om een heus Libre tegeltje te onthullen. Alle Lokale Project Coördinatoren (Libre vrijwilligers in het buitenland) krijgen zo’n tegeltje als dank voor hun inzet. Want ook in het buitenland dragen vele mensen hun steentje bij aan de missie van Libre.

We hebben een filmpje opgenomen waarin we alle Lokale Projectcoördinatoren bedanken en toejuichen. Je kan het filmpje hier via Youtube bekijken.

De Libre-kennis van de deelnemers werd getest middels een quiz – met verve gepresenteerd door Jos Veldhuizen. De Jury (Erik en Inge) was onverbiddelijk, de puntenteller onomkoopbaar (maar dat kan ook niet anders, met René Lemein als scheidsrechter). De duizendpoot Lia Bolte heeft de deelnemers hard laten werken met de creatieve opdrachten en moeilijke vragen in de quiz – een uitdaging zelfs voor de echte Libre kenners!

En natuurlijk werd de dag afgesloten met taart!

Wil je ook eens zo’n inspirerende Libre Connection meemaken? De eerstvolgende Connection vindt plaats op 18 maart 2017. Stuur een mailtje naar michele@librefoundation.nl voor meer informatie.

Met dank aan The Human Network en Piccalilly Catering.

Wat is de aanpak van Libre Foundation

Lees meer over onze werkwijze.

Bel ons met je vragen!

Heb je een vraag over Libre, de foundation of de opleidingen?
Neem gerust contact met ons op!

 

telefoonnr Libre

06 42137029