17e Libre Connection

Op een stralende zaterdag vierde Libre op 23 september haar 17e Connection. Dit halfjaarlijkse evenement is er voor alle trainers, acteurs, vrijwilligers en aanhangers van Libre. Om met elkaar uit te wisselen, iets nieuws te leren en bij te praten over wat er in de wereld van Libre gebeurt.

We gingen van start met een overzicht van ‘de eerste 100 dagen’ van Elisabeth als nieuwe BV-directeur. Haar conclusie: het is een geweldige keus geweest om in dit avontuur te stappen! Om 4 redenen: we hebben een goede naam in het buitenland, sterke opdrachtgevers, een mooie pool met ervaren trainers en acteurs en we worden gedragen door een klein dapper support team. Het gaat goed met de omzet en de trainers melden zich tegenwoordig spontaan zelf aan. We worden magnetisch!

Gast-trainer Wilma van Tuyl kreeg met haar Masterclass ‘De Vloer Op’ iedereen meteen in de benen en aan het dansen. En dat midden op de dag. De focus lag op het goed bij jezelf zijn en van daaruit vol in contact en in het onbekende stappen.

Erik reikte de traditionele Libre Award uit aan Miloushka Kronstadt. Zij was één van de eerste steunpilaren die Erik van een idealist tot een leider maakte. In de jaren sinds de oprichting nam zij heel veel op haar schouders, onder andere de Summerschool voor onze buitenland trainers en een groot traject bij De Stiho Groep. De Award is dus welverdiend!

We konden lunchen in de zon op het terras van The Human Network met heerlijke broodjes en salade, door vrijwilligers ingekocht en klaargezet. Met veel uitwisseling en nieuwe kennismaking tussen trainers die een passie delen – maar elkaar niet zo vaak ontmoeten. Mede daarom gaan we overigens ook regionale borrels te organiseren, om elkaar meer te kunnen zien en inspireren.

Na de lunch volgde een hilarische oefening die Francesco Melita met de deelnemers van een training in Ecuador heeft gedaan: “schrijf je recept om jezelf in 6 stappen in de puree te helpen”.
We sloten af met de avonturen van Erik in Peru. Binnenkort wordt gaat de eerste satelliet van Libre open!

De Libre Connection is altijd een feest, een plek voor oude bekenden en nieuwe ontmoetingen. Het is ook een goede manier om ons te leren kennen. Dus wil je er ook een keer bij zijn? Je bent van harte welkom! Meld je dan aan bij: rita@librefoundation.nl.

Veel dank weer aan The Human Network en Piccalilly Catering!

 

Wat is de aanpak van Libre Foundation

Lees meer over onze werkwijze.

Call us with your questions or contact us on Skype!

Do you have a question about Libre, the foundation or the trainings?
Feel free to contact us!

 

telefoonnr Libre

06 5571 0069