Sinds augustus 2023 werkt Karin Twisk voor Libre Foundation. Zij zorgt ervoor dat alle trainers die voor de BV werken op tijd hun spullen hebben. Maar ook dat de evaluatierapporten en certificaten gemaakt worden.

Iedere trainer die een klus doet voor de BV krijgt dus met haar te maken.

Karin Twisk, administratieve ondersteuning voor Libre Foundation BV

Tijd voor Karin om zich voor te stellen:

Ik ben Karin Twisk (56 jaar) en sinds kort werkzaam bij Libre Foundation. Ik ondersteun Anneke (officemanager) 4 uur per week in haar werkzaamheden, met veel plezier.
Ik woon in Castricum met mijn Duitse herder Sem.

Het ondernemen is me met de paplepel ingegoten en na wat baantjes in mijn jonge jaren hield ik dat gauw voor gezien en wilde ik zelf graag aan het stuur staan.

Zo is het ook altijd gebleven. Naast mijn werkzaamheden voor Libre Foundation ondersteun ik ook nog een andere onderneemster.

Hoe zou je jezelf typeren?
De woorden ‘nieuwsgierig zijn, ondernemen, denken, doen, pionieren en helpen’ passen bij mij. Als je anderen zou vragen wat mijn eigenschappen zijn zullen zij dit ongetwijfeld aanvullen met direct, eigenwijs en kan ook volhardend en lastig zijn. Ook dat klopt 😊.

De vraag hoe het komt dat mensen de dingen doen die ze doen vind ik boeiend, evenals psychologie, zelfontplooiing en geschiedenis.

Wat vind je leuk?
Ik vind heel veel – te veel – dingen leuk. De grote rode draad is toch wel mijn liefde voor paarden al vanaf jongs af aan. In april ben ik getuige geweest van de geboorte van Taliah, een prachtig veulen en hoe bijzonder om dat mee te mogen maken. Ik zie enorm uit naar de periode dat we straks aan de gang kunnen gaan samen. Paarden hebben me altijd veel geleerd en vooral ook om te zoeken in mezelf hoe dingen anders en beter kunnen.

Ik heb drie prachtige, inmiddels volwassen dochters. Ze wonen en studeren/werken in Amsterdam. Alle drie zo verschillend en ook weer zo leuk samen, ik ben vooral dus ook een blije en trotse moeder.

Motto’s
“Wat niet kan kan” en “Groeien is bloeien”.

Hopelijk hebben jullie zo een indruk van me. Graag ontmoet ik jullie natuurlijk ook een keer in het echt, dat zal er vast een keer van komen.

Libre
Ik wil ook heel graag nog even kwijt dat ik het geweldig vind wat we allemaal doen en neerzetten met elkaar, echt prachtig!  Voel me ook trots om daar deel van te mogen uitmaken.

Bekijk ook onze andere teamleden.