“Be the change you want to see in the world”
-Mahatma Gandhi-

Opleidingsinstituut

Libre Foundation voert trainingen, opleidingen en coachingstrajecten uit voor diverse organisaties en voor uiteenlopende doelgroepen. Je kunt bij ons terecht als:  

  • je op zoek bent naar een incompanytraining die qua inhoud en praktijkvoorbeelden precies aansluit op de opleidingsbehoefte van jouw organisatie;
  • je een maatwerktraject wilt waarvoor wij een complete opleiding ontwikkelen die precies aansluit bij jullie opleidingsbehoefte;
  • individuele medewerkers ondersteuning en inspiratie nodig hebben voor specifieke ontwikkelvragen in de vorm van coaching.

Trainers

Meer dan 60 uitstekende trainers, coaches en trainingsacteurs vormen het kloppende hart van Libre Foundation. Stuk voor stuk echte specialisten in hun vakgebied; sommigen schrijven zelfs boeken over hun expertise. We beschikken over experts in bijna elke branche en voor elk opleidingsthema. Typisch Libre Foundation is dat wij kunnen antwoorden: ‘Dan hebben we precies de juiste persoon voor je.’ Benieuwd of we ook jouw opleidingsvraag kunnen invullen? Neem dan contact met ons op.

Geef anderen ook een opleidingskans

Met jouw keuze voor Libre Foundation geef je ook anderen een opleidingskans. Met de winst die we in Nederland maken kunnen we ons hoofddoel financieren: lokale leiders van maatschappelijke organisaties in ontwikkelingslanden toegang geven tot kosteloze leiderschapstrainingen. Zodat zij in een omgeving vol tegenwind in staat zijn om efficiënter te werken aan een betere wereld.

Wat is de aanpak van Libre Foundation

Lees meer over onze werkwijze.

Bel ons met je vragen!

Heb je een vraag over Libre, de foundation of de opleidingen?
Neem gerust contact met ons op!

 

telefoonnr Libre

06 42137029