“Be the change you want to see in the world”
-Mahatma Gandhi-

Klanten en referenties

Wat zijn we trots op ons klantenportfolio. We hebben klanten in zowel de profit als de non-profit sector. Hieronder vind je een overzicht van een groot aantal organisaties waarvoor Libre Foundation deelnemers opleidt. Mogen we het logo van jouw organisatie binnenkort ook toevoegen?

“Libre convinced us to work with them by using their flexibility. I like their input, their way of looking at subjects we want to get across in our training session. They do not take everything we asked for for granted. I challenged them to mix face to face training with online. This was and still is a journey with challenges we both explore and enjoy.”

Marc Camfferman

HR Director Learning and Development, Interxion

“Er zijn verschillende redenen waarom we met Libre Foundation werken. Enerzijds weten ze de juiste aansluiting te maken bij onze doelgroep. Anderzijds bieden ze een goede invulling voor onze vraagstukken. Tegelijkertijd doen ze iets moois met onze investering.”
Marieke Wolff

Teammanager Training & Ontwikkeling, BOUWMAAT NEDERLAND

“Libre is al jarenlang een vaste partner voor een groeiend aantal trainingen bij Vanderlande. Ze zijn betrouwbaar, kunnen feilloos de juiste trainers voorstellen die bij het doel en de doelgroep van de training passen, leveren constante kwaliteit. Hiernaast zijn ze creatief en flexibel in het leveren van maatwerktrajecten, nationaal en internationaal.”

Ellen Daamen

Learning Consultant Vanderlande Academy, Vanderlande

Betrokken trainers die goed in staat zijn zich te houden aan het vooraf goed voorbereide programma en tegelijkertijd ingaan op de behoeftes van de groep die ze voor zich hebben. Een grondige aanpak, dit begint al bij de intake waar vragen worden gesteld waar je wellicht zelf nog niet aan hebt gedacht.”
Aagje Brummer

Manager Personeel & Organisatie, Gemeente Den Haag

“Libre heeft altijd een passend antwoord op onze trainings- of opleidingsvraag. Bovendien levert investering in Libre grenzeloos profijt op. Die maatschappelijke betrokkenheid hoort ook bij ons.
Mirjam Lammertink

Hoofd Personeel & Organisatie, Geldersch Landschap & Kasteelen

“Onze mensen zijn heel praktisch ingesteld. Libre Foundation stelt de dagdagelijkse praktijk centraal, waardoor er een écht leerproces op gang is gebracht.”
Olaf Boon

Manager Human Resources, ATAG Verwarming

Wat is de aanpak van Libre Foundation

Lees meer over onze werkwijze.

Bel ons met je vragen!

Heb je een vraag over Libre, de foundation of de opleidingen?
Neem gerust contact met ons op!

 

telefoonnr Libre

06 42137029

Libre Foundation werkt onder andere voor: