“Be the change you want to see in the world”
-Mahatma Gandhi-

Onze werkwijze

We hebben contact gehad via de telefoon of via de mail over de opleidingsbehoefte binnen jouw organisatie. Hoe ziet onze aanpak er vervolgens uit:

caffeine1

Gratis adviesgesprek

We komen graag naar je toe voor een persoonlijke kennismaking. Want elke organisatie is uniek, daarom verdiepen we ons in wat er in jouw organisatie speelt.

check66

Uitgangspunten opleiding

We bespreken de huidige situatie. Uiteraard ook hoe jouw medewerkers of collega’s zich in de ideale situatie gedragen. Vervolgens zoeken we uit waarom de ideale situatie afwijkt van de huidige situatie. Dan bekijken we wat het beste middel is: training of coaching. En of de inzet van een trainingsacteur toegevoegde waarde biedt.

dart13

Leerdoelen

Goed omschreven leerdoelen geven houvast. Voor jou, voor de deelnemers en voor de trainer. Om tot goede leerdoelen te kunnen komen is aanvullende informatie over de doelgroep belangrijk. Soms zijn op een later moment intakegesprekken nodig om de leerdoelen nog verder aan te scherpen.

note16

Voorstel

Op basis van de verkregen informatie brengen we een voorstel uit. Hierin staat onze aanpak en de bijbehorende investering.

hands10

Kennismaken trainer

Er volgt een ontmoeting met de trainer om kennis te maken en om de training verder af te stemmen.

 

businessman275

Uitvoering

De training of coaching wordt uitgevoerd.

 

newspaper11

Nazorg

Wij zorgen voor een schriftelijke terugkoppeling. Daarnaast plannen we meestal een evaluatiegesprek om terug te kijken op de training en om adviezen te geven voor langdurige toepassing.

Praktijkvoorbeeld

Wil je een praktijkvoorbeeld van onze werkwijze? Bekijk dan onderstaande video.

Wat is de aanpak van Libre Foundation

Lees meer over onze werkwijze.

Bel ons met je vragen!

Heb je een vraag over Libre, de foundation of de opleidingen?
Neem gerust contact met ons op!

 

telefoonnr Libre

06 42137029