Sinds 1 mei 2023 is Saskia van Hengel verbonden aan Libre als Opleidingsadviseur. Zij gaat voor de B.V. de banden aanhalen met huidige en oude opdrachtgevers. En dat blijkt haar goed te passen blijkt uit haar introductie:

‘Afgelopen najaar kwam ik in contact met Libre Foundation omdat ik mezelf actiever wilde inzetten voor maatschappelijke doelen in mijn verdere loopbaan. De waarden waar Libre voor staat en het werkelijk tot stand brengen van hun doelen, passen perfect bij mijn persoonlijke instelling. Met veel enthousiasme heb ik de afgelopen maanden vrijwillig bijgedragen aan Libre en het bedrijf leren kennen.
In mijn nieuwe functie kan ik nu zowel commerciële contacten leggen als een belangrijke bijdrage leveren aan maatschappelijke doelen. ‘Best of both worlds’!

De afgelopen 11 jaar heb ik met grote inzet commerciële activiteiten gecoördineerd bij een trainingsbureau in Rotterdam.

Het mooiste vind ik om relaties op te bouwen, uit te breiden en te behouden. Om klanten het gevoel te geven dat ze bij ons in een warm bad terecht gekomen zijn.

Samen met mijn 22-jarige dochter (trotse mam), mijn lieve partner en ons hondje woon ik in Rhoon, een gezellig dorp vlakbij Rotterdam.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten.’

Saskia van Hengel

Saskia van Hengel